Ponašaju se poput djece: Boris i Lilly Becker provociraju jedno drugo na Instagramu

Piše: Redakcija

Boris (50) i Lilly Becker (42) omiljena su tema njemačkih medija. Brak najveće teniske zvijezde i njegove holandske manekenke se raspada posljednjih mjeseci, dok mediji s uživanjem prenose svakodnevne pikanterije iz njihovih života, a Boris i nekadašnja žena njegovog života ponašaju se poput posvađanih tinejdžera. Iako su i Boris i Lilly javno obećali da će se njihov brak okončati mirno, od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Ne samo da je policija morala nekoliko puta intervenirati u njihovom londonskom domu i ne samo da advokati imaju pune ruke posla, nego razdor između Borisa i Lilly ide dublje i prenio se na Instagram. Boris redovno objavljuje fotografije i video zapise na kojima se vidi kako u životu uživa punim plućima.

Sudeći prema njegovom Instagram Storiju, Becker se lijepo provodi na jugu Španije, partijajući i uživajući u skupoj hrani, okružen nasmijanim ljudima. Šta Boris pokušava reći ovom slikama? Možda provocira Lilly? U svakom slučaju ni ona ne ostaje dužna, te na svom Instagramu pokazuje sebe ljepšu nego ikada prije, savršeno skladno obučenu i dotjeranu.

– Hajde, učinimo to – poručuje Lilly zagonetno na svom profilu.

Šta se dešava između nekadašnjeg najpoznatijeg bračnog para Njemačke, to samo znaju Lilly i Boris. Da između njih stvari ne funkcioniraju, poznato je još odavno, no njemački mediji s pravom se pitaju odakle “kokuznom” i bankrotiranom Borisu Beckeru novac za provode, putovanja, društvo i skupe restorane u Španiji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti