Brakovi slavnih koji su pali u zaborav

Piše: L. K. P.

Veze u Hollywoodu nikad nisu sigurne. Jedan dan su slavni parovi zaljubljeni preko ušiju, a već drugi se ne mogu vidjeti. Njihove se veze odvijaju pred očima javnosti, ali neki od ovih celebrity brakova su jednostavno pali u zaborav.

Bradley Cooper i Jennifer Esposito

Mnogi su ljudi priželjkivali da Bradley Cooper i Lady Gaga budu zajedno. No, sjećate li se ko mu je osvojio srce prije zgodne Irine Shayk? Jennifer Esposito i Bradley bili su u braku još 2006. godine. Ljubav nije dugo potrajala pa su se rastali, a danas nisu u tako dobrim odnosima.

Jennifer Garner i Scott Foley

Jennifer Garner prošla je mnogo dramatičnih veza u životu, a jedna od njih je i propali brak s Benom Affleckom. Međutim, prije Bena, Jennifer je ljubila Scotta Foleyja. Zvijezda serije ‘Scandal’ bio joj je prvi suprug. Vjenčali su se 2000., ali već je 2003. godine njihovom braku došao kraj.

Julia Roberts i Lyle Lovett

Julia Roberts nekad je bila u gotovo svakom filmu koji je izašao u kina. Danas pomnije bira projekte, a isto vrijedi za partnere. Naime, živi miran život sa suprugom Dannyjem Moderom. No, davnih 90-ih bila je u braku s pjevačem Lyleom Lovettom. Nakon brze veze i zaruka, njihov je brak trajao manje od dvije godine.

Richard Gere i Cindy Crawford

Supermodel Cindy Crawford u braku je s Randeom Gerberom više od 20 godina. Ipak, to nije bio njen prvi brak. Cindy je bila s legendarnim Richardom Gereom 1991. godine, a odlučili su se rastati 1995. Cindy je kasnije za Vogue priznala da je problem bio u godinama. Naime, Gere je od nje stariji 17 godina.

 

Ryan Reynolds i Scarlett Johansson

Ryan Reynolds i Blake Lively apsolutno su jedan od najomiljenijih holivudskih parova. Oboje su prekrasni, a uz to i duhoviti. Međutim, Ryan je prije Blake imao nekoliko ozbiljnih veza pa čak i brak – i to sa Scarlett Johansson. Mnogima je taj dvogodišnji brak potpuno pao u zaborav. Vjenčali su se 2008., a rastali su se 2010. godine. Postoje i šuškanja da se upravo te 2010. godine Ryan zaljubio u Blake jer su zajedno snimali film Green Lantern.

George Clooney i Talia Balsam

George Clooney dugo je godina bio jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja. Nije se htio vezati i to je javno govorio, a svi misle da je upravo Amal to promijenila. No, još davne 1989. godine Clooney se vjenčao s glumicom Taliom Balsam. Bili su zajedno nekoliko godina, a slavni glumac proveo je još 20 kao neženja.

 

Angelina Jolie i Jonny Lee Miller

Možda nam je Angelinin brak s Billyjem Bobom Thorntonom još uvijek svjež, a posebno onaj s Bradom Pittom. Međutim, malo je onih koji se sjećaju da je slavna ljepotica i prije njih bila u braku. Naime, vjenčala se s glumcem Jonnyjem Lee Millerom 1996., a rastali su se tri godine kasnije. No, Angelina je potvrdila da su i danas u dobrim odnosima.

 

Pročitajte još