Horor koji je majka priređivala svojoj kćerki: Nije joj dala da jede, a šminkala je od druge godine

Piše: Redakcija

Nije tajna da su takmičenja ljepote za djecu izuzetno popularna u Americi, a Eden Wood jedna je od najuspješnijih učesnica do sada. Naime, Eden je pobjeđivala na različitim takmičenjima, a ponijela je titulu i najljepše. Iako se na prvu, možda, njen život čini  savršenim,  Eden je, zapravo, imala prilično teško djetinjstvo. Naime, njena majka Mickie ju je u svijet takmičenja uvela kada je Eden imala samo dvije godine, prilikom čega je insistirala da njena plavokosa kćerka bude uvijek dotjerana, sa savršenom frizurom i šminkom, te da nosi damske haljinice od tila.

View this post on Instagram

Flashback to my very first time on Toddlers and Tiaras at 4

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on

Mickie je kćerku, kako pišu strani mediji, tjerala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i u solarij, te svakodnevno davala energetske napitke. Taj način i tempo života se nije dobro odrazio na djevojčicino zdravlje, te je imala stalne glavobolje, a dobila je i probleme s probavom. Eden se i danas bavi manekenstvom, a ima 15 godina.

Pogledajte kako izgleda.

View this post on Instagram

Hi :))

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti