Beauty tajne Alke Vuice: Karakter ženi izlazi na lice

Piše: Redakcija

Kantautorica Alka Vuica je, kada je o njezi lica i tijela riječ, poprilično jednostavna. Kada joj prilika to dozvoljava, preferira no make-up look, a godine su je naučile da je veća količina šminke čini starijom. Njeno zlatno pravilo ljepote podrazumijeva dovoljnu količinu sna i još nekoliko beauty tajni koje vam donosimo u nastavku

Moja dnevna njega lica podrazumijeva umivanje toplom i hladnom vodom, te nanošenje kreme. Ne šminkam se, osim kada izlazim ili kada imam snimanja.

U posljednje vrijeme najviše volim da svežem rep jer me nervira kada mi je kosa na licu. Kada poželim, frizerka mi vrlo lako isfenira bob frizuru koju sam ošišala.

Imam prilično pravilne crte lica, ali  mi lice „pada“ usljed sile teže i godina, te mi idu na živce moji „buldog“ obraščići koji se ponekad vide iz profila. Rado bih to podigla, ali moram na face liftinig, ne ide drugačije.

Sada volim da imam što manje šminke. S godinama sam shvatila da me veća količina šminke čini starijom. No,  uvijek sam za dobar ruž i manje pudera. Umjetne trepavice nosim samo na sceni jer u dnevnim prilikama izgledaju jeftino i glupo.

Naravno da imam momente nesigurnosti, ali je najvažnije da vjerujete svojoj intuiciji. U svakom slučaju, ne treba sebe preozbiljno doživljavati. Život je igra, a ne rat.

Uvijek sam spremna na maženje i paženje, na malo masaže, hijalurona i botoxa. Nemam baš puno bora, po tom pitanju sam blagoslovljena.

Kada pogledam svoje stare fotografije, bude mi žao što nisam bila svjesna koliko sam dobro izgledala. To vidim tek sad.

Moj zlatni beauty savjet je da se dobro naspavate.

Ljepota definitivno dolazi iznutra. Tačnije, s godinama sam shvatila da ženi na lice izlazi karakter, a to je valjda to.

Izvor: Azra.ba

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti