Ella Dvornik nikad oštrija: Što se vi niste dobro udali?

Piše: Redakcija

Ellu Dvornik jedna je pratiteljica na Instagramu kritizirala tako što joj je poručila da lagodno živi jer se bogato udala za supruga Charlesa Pearcea. Povod je bila objava s odmora, a dotična joj je uputila podužu kritiku.

– Hej lutko, lako je uživati dok Charles sve financira. Dobro si se udala, svaka čast. Prije koji dan si objavila Balie u lijepoj haljini i napisala da joj je cijena samo 155 kuna. Tebi je to ‘samo’. Ja imam tri curice, jednu od osam godina i blizanke od četiri godine. Moje nose ništa ljepše haljine po 30 i 40 kuna. Zbog Corone sam ostala bez posla, a suprug ima prosječnu plaću tako da, dok platimo režije, hranu i najosnovnije, puno puta djeci ne mogu ni sladoled kupiti. Mislim da nas ima puno takvih, ali lijepo je vidjeti kako drugi uživaju, pogotovo ovi iz Vlade koji su pokrali i osigurali sebe i svoju djecu do kraja života pa se sada hvale kako uživaju na Maldivima.

Ella joj nije ostala dužna pa je odgovorila.

– Ja bih samo prokomentirala da mi je žao zbog vaše situacije. Mnogo pomažem potrebitim obiteljima koje su u i istoj, ako ne i goroj situaciji od vas, ali ne razvaljujem po društvenim mrežama jer je to nešto što radim iz srca. Ali, isto tako ne priliči jednoj ženi da tako odjednom pomislite da druga žena nije sposobna zaraditi za odmor i da joj je potreban muškarac ili da se mora dobro udat. Ja sam jako sposobna brinuti za svoju obitelj i bez muškarca i tuđeg novca, i zaista puno radim i trudim se i zarađujem. Moj suprug nije u saboru, a nisam ni ja, i nikome ne uzimam kruh iz usta, a kome mogu dat ću i uvijek dam. Stoga, mislim da je vaš komentar neprimjeren i isto tako bi mogla biti neprimjerena i reći vam ‘što se vi niste dobro udali’, ali baš kao i ja, to vam nije bio cilj – je l’ tako? Jer imate druge razloge zbog kojih ste s muškarcem s kojim jeste. Pa iz ženske solidarnosti vas molim da se suzdržite takvih komentara ako ne znate o čemu pričate.

View this post on Instagram

Dayzed out and Dvornik-Pearce

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti