Sjećate li se Žade iz „Zabranjene ljubavi“? Danas ima 44 godine i bez estetskih operacija odlično izgleda

Piše: Redakcija

Prošlo je 19 godina otkako se na našim ekranima prikazivala serija „Zabranjena ljubav“, no, uprkos godinama, interesovanje za likovima iz serije ne jenjava. Jedna od njih je i brazilska glumica Giovanna Antonelli, izazvala je veliku pažnju javnosti u cijelom svijetu, pa tako i u našoj zenlji, kada se pojavila u ulozi Žade u ovoj telenoveli. Iako je snimala skoro čitavu deceniju prije toga, postala je velika zvijezda tek nakon ove serije, te su se za nju reditelji bukvalno otimali, pa je svake godine radila najmanje na jednom projektu.  Sve do 2012. godine, kada je čuvena Žade riješila da se povuče i posveti porodici.

Ova brazilska filmska i pozorišna glumica, producentica, televizijska voditeljica i model, rođena je u Rio de Janeiru 18. marta 1976. godine. Njen otac bio je poznati operni pjevač G. Prado. Majka Giovanne, Suely Antonelli, profesionalno se bavi baletom. Nije iznenađujuće da se takvo nadareno dijete pojavilo u tako kreativnoj porodici. Zgodna glumica ima i starijeg brata, advokata.

View this post on Instagram

😄 Boa semana!!!!! 😃 @eufernandotorquatto 📸

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli) on

Još kao mala pokazivala je zainteresiranost za glumu i igrala predstave u školi. U dobi od 11 godina igrala je u amaterskom pozorištu. Njen televizijski debi održao se u dobi od 14 godina. Ponudili su joj ulogu vodeće popularne emisije Clube da Criança.

View this post on Instagram

FLAGRA! 💥💥

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli) on

Sa 18 godina počela je glumiti u TV emisijama. Ljubitelji brazilske “sapunice” nakon gledanja telenovele „Zabranjena ljubav“, naprosto su je željeli vidjeti na ekranu, te je neprestano radila sve do 2012.godine.

Godine 1997., udala se za svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, publicistu Ricarda Medinu, ali su se razveli četiri godine kasnije, kada se već uveliko zabavljala sa kolegom iz “Zabranjene ljubavi”, Murillom Beniciom. Krajem 2004., završila je u bolnici zbog saobraćajne nesreće, za koju je okrivila paparace, koji su je u stopu pratili, dok je upravo tokom hospitalizacije saznala da je u drugom stanju.

Na pres konferenciji koju su potom organizirali, ona i Murillo otkrili su da čekaju bebu. Dječak Pietro rođen je u Rio de Žaneiru 24. maja 2005., a samo dvije godine nakon rođenja sina, pr je odlučio staviti tačku na svoju vezu.

Ubrzo nakon toga, Giovanna se i treći put udala, za reditelja Leonarda Nogeiru, a njihove bliznakinje, Antonija i Sofija, rođene su 8. oktobra 2010.

U martu mjesecu napunila je 44 godine, na njenom lcu vidljive su bore, ali smatramo da i bez estetskih operacija odlično izgleda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti