Bivši suprug Meghan Markle dobio prvo dijete: Djevojčica dobila zanimljivo ime

Piše: Redakcija

Samo godinu nakon što je Meghan izrekla sudbonosno DA princu Harryju, oženio se i Trevor Engelson, bivši muž nekadašnje vojvotkinje od Sussexa, i to za 11 godinu mlađu nasljednicu Tracey Kurland, čime je i on postao dio multimilionaške porodice.

Sada je par dobio i svoje prvo dijete, a djevojčica je dobila neobično ime. Britanski mediji pišu da je holivudski producent potvrdio rođenje djevojčice te da je malena dobila ime Ford Grace Engelson.

Trevor Engelson i Tracey Kurland su se vjenčali prošle godine u maju u Kaliforniji, a tačno godinu dana kasnije na društvenim su mrežama potvrdili dolazak prinove.

– Buduća majka godine i otac djevojčice koja će biti izvan njegove lige. Nešto najbolje što sam napravio u životu – napisao je Trevor pored fotografije na kojoj nježno grli njen stomak.

Podsjećamo, Meghan i Trevor u braku su proveli svega dvije godine, a vjenčanje je održano na plaži na Jamajci 2011. godine. Slavlje je trajalo čak četiri dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti