Imate stare boce u vašem domu koje vam zauzimaju mjesto? Iskoristite ih i od njih napravite prekrasne vazne

Piše: Redakcija

Imate stare boce u vašem domu koje vam zauzimaju mjesto? Iskoristite ih i od njih napravite prekrasne vazne, koje lako mogu postati šarmantni dio vašeg interijera.  Za vas imamo nekoliko jednostavnih, praktičnih i stilski zanimljivih ideja.  Ukoliko u bocu dodate upaljenu svijeću, vosak će kapanjem kreirati jedinstvene tragove i tako postati savršen dekor za vašu intimnu večeru. Boca od vina ukrašena s vertikalnim redovima špage će vam biti najbolji prijatelj na tematskim zabavama i rođendanima, uz zabavne poruke na stolu i omiljeno cvijeće

Kraj ljeta i početak jeseni vrijeme je presađivanja cvijeća, ukrasnih i začinskih biljaka. No, za određene vaze koje bi se uklopile u vaš interijer potreban je budžet, a stilizirane vaze, to dobro znate, znaju biti preskupe. Za nove tegle ne treba vam budžet, jer sve što vam je potrebno već imate u kuhinji.

Cvijeće je jedan od onih ‘instant popravljivača’ svakog raspoloženja. Boja, miris i izgled divan su način za unijeti vedrinu u dom, a posebno ako se lijepo dekorira i uklopi u interijer. Klasične vaze sve manje viđamo na stranicama za uređenje doma, a zamjenjuju ih nove kreativne ideje koje svatko može isprobati u svom domu.

Stare kantice za zalijevanje cvijeća, boce od sokova i pića, izlizani lončići za mlijeko i stare konzerve samo su neki predmeti koji uz malo mašte postaju najljepši dekorativni ukrasi za cvijeće. Za entuzijaste, perlice, mrežice, čipke i boje pretvorit će najobičniju vazu koja je čekala odvoz smeća u dekoraciju iz omiljenog magazina.

Staklene boce i pregorjele sijalice različitih veličina očistite od naljepnica, ubacite nekoliko grančica cvijeća i dobili ste savršene vaze za minimalistički interijer. One užeg grla iskoristite za jedan cvijet ili grančicu te njima dekorirajte stol prije večere. Uz malo inspiracije boce se mogu objesiti kao ukras sa stropova, polica ili pričvrstiti na zid.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti