Božena Lazarević podijelila sretne vijesti: U dom stiže još jedna beba

Piše: Redakcija

Poznata manekenka Božena Lazarević sa suprugom Igorom i sinovima Davidom i Lukom živi Njemačkoj. Na društvenoj mreži Instagram, nosi simpatičan naziv Lutak, te preko nje gotovo svakodnevno objavljuje porodične fotografije.

Danas se upravo na ovoj mreži pohvalila sretnim vijestima. Božena je podijelila fotografiju na kojoj zajedno sa suprugom pokazuje svoj trudnički stomak. Za kratko vrijeme fotografija je dobila mnoštvo komentara i čestitiki.

Podsjećamo, Božena Lazarević je žena koja je mnogima modni uzor i inspiracija. Rodom je iz Čapljine, a danas s mužem i sinovima živi u Münchenu. Svojim je besprijekornim izgledom privukla mnoštvo pratitelja, a profinjenim, modernim i ženstvenim odjevnim kombinacijama pojam stila i modnog ukusa dovela do jedne više razine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti