Uprkos bujnom poprsju svi gledaju u obrve Jelene Karleuše

Piše: Redakcija

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša se ne srami apsolutno ničega. Nakon što je danima objavljivala fotografije na Instagramu u minijaturnim kupaćim kostimima, sada je pokazala i lice bez šminke.

View this post on Instagram

Günaydın 🇹🇷Good morning ☀️ 🌊

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Iako je svi poznaju kao besprijekorno sređenu, ma gdje god da se pojavi i sa šminkom na licu, pjevačica je odlučila s fanovima podijeliti i snimak na Instagram storyju i bez imalo šminke. Pored besprijekorno zategnutog tijela, koje je biranom ishranom uspjela da dovede do savršenstva, a i koje znalački umije da istakne odjevnim kombinacijama, posebno u sezoni bikinija.

No ovoga puta minijaturni bikini i bujno poprsje pali su u prvi plan, te svi pričaju o njenim obrvama. Prirodne obrve Jelene Karleuše koje se prkose trendu iscrtanih vještačkih obrva, dobile su ovoga veliku pohvalu i odobravanje od strane javnosti, jer uprkos tako atraktivnom izgledu uspijeva da zadrži prirodnu ljepotu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti