Preminuo sa samo 18 godina: Slava je za njega bila prevelik zalogaj

Piše: Redakcija

Popularni beauty influencer Ethan Peters, poznatiji pod nadimkom Ethan Is Supreme, preminuo je u 18. godini. Navodno se mlađahni influencer predozirao prošlog vikenda, a zatim je njegova bliska prijateljica Ava Louise otkrila neke ne tako lijepe detalje iz njegovog privatnog života.

– Moj najbolji prijatelj na cijelom svijetu, moj blizanac. Jedina osoba koja je bila tu za mene kada nisam imala nikoga. Volim te, Ethan, i bez riječi sam. Voljela bih da sam znala koliko je loše. Srce mi je slomljeno, počivao u miru. Ovisnost je bolest. Posljednjih nekoliko sedmica morala sam razgovarati o tome s Ethanom i svi njemu bliski ljudi bojali su se za njega. Voljela bih da sam se više potrudila, da sam više vikala na njega. Ethan je bio jako voljen i poštovan u industriji ljepote. Prije otprilike godine okrenuo se drogama, i to zbog pritiska koji mu je stvorila popularnost na društvenim mrežama. Dobra je osoba i nije zaslužio umrijeti – napisala je Ava uz njihovu zajedničku fotografiju.

– Ethan je bio ovisnik, a ovisnosti se ne treba sramiti. Otvoreno pričam o uzroku njegove smrti kako bih spasila sljedeće dijete od te kazne. Bio je tako bistar i pametan, trebao je živjeti. Bio je više od svojih demona, što ste i svi vi. Molim vas, potražite pomoć – zaključila je Ava koja je također influencerica.

Njezin se pokojni prijatelj i kolega borio i s maltretiranjem od vršnjaka o čemu je govorio u svojoj posljednjoj objavi samo dva dana prije smrti. Tada je zahvalio zlostavljačima što je danas tu gdje je.

Na Instagramu ga je pratilo više od pola miliona osoba.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti