David i Victoria Beckham krili da imaju Coronu, navodno zarazili i osoblje

Piše: Redakcija

Slavni bračni par Beckham, David i Victoria, navodno, preboljeli su Corona virus u Americi početkom marta nakon čega su se vratili u Veliku Britaniju, te zarazili nekoliko članova svog osoblja i rodbinu.

Kada su se vratili u Veliku Britaniju, uslijedio je Brooklynov rođendan, a navodno je mnogo uzvanica sa slavlja otišlo zaraženo.

-David je imao obaveze u svom klubu, a Victoria i porodica su otišli s njim kao podrška. Naravno, prisustvovali su i nekim proslavama gdje je bilo mnogo rukovanja i ljubljenja. Nakon toga su odletjeli u London gdje je bila Brooklynova proslava, a onda su otišli u Miami. Cijelo to vrijeme, ljudi u njihovoj blizini su postajali bolesni – vozači, tjelohranitelji, asistenti. Par njih bilo je baš ozbiljno bolesno. Victoria se uplašila da prenose virus pa su svi zajedno otišli dvije sedmice  u izolaciju –  rekao je jedan izvor blizak paru.

Inače, Victoria na društvenim mrežama redovno šalje podršku medicinskom osoblju te apelira na to da se svi ponašaju odgovorno. Mnogo je novaca donirala za nabavku hrane onima koji su usljed pandemije ostali bez prihoda, prenosi rtl.hr.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti