Jelena može fotošopirati slike, ali ne i video snimke

Piše: Redakcija

Kad ti je mama balkanska muzička diva, ništa nije skupo i nemoguće. To dobro znaju Nika i Atina Tošić, kćeri poznatog para Jelene Karleuše i nogometaša Duška Tošića, koje su nedavno imale tradicionalnu zajedničku proslavu rođendana.

Naime, obje su rođene 7. septembra, no s razmakom od godinu, a ponosna mama im je priredila bajkovitu i raskošnu proslavu o kakvoj brojne druge djevojčice mogu samo sanjati.

Zabava se održala u dvorištu njihove raskošne vile, gdje je i Jelena nedavno slavila 42. rođendan, a sve je bilo u tirkiznim i rozim tonovima, od tanjura do balona. Karleuša je unajmila akrobate kako bi zabavljali goste na rođendanu, a svaka od djevojčica je uz male torte dobila i dvije gigantske.

Također, na dvorištu su bili postavljeni stolovi prepuni slatkiša, a i pjevačica se potrudila itekako zablistati. Obukla je srebrnu mini suknju s resicama i topić u istoj boji. Oko vrata je imala choker s natpisom ‘Baby’. “Moje cure službeno imaju 11 i 12 godina. Sretan rođendan”, poručila je Jelena pored fotografija s proslave.

Zanimljivo, tata Duško ponovo nije bio na proslavi, kao što nije bio ni na proslavi Jeleninog rođendana.

(FOTO: Instagram)

Također, priča se i o činjenici kako je Jelena objavila i nekoliko videa s proslave na kojima se nije ‘popeglala’, a koliko je drugačija uživo i na fotkama, ostavljamo vam da prosudite sami. Video pogledajte ovdje.

Pročitajte još