Pretučen Petar Strugar: Bivši momak Milice Todorović

Piše: Redakcija

Srbijasnki glumac Petar Strugar pretučen je u četvrtak u mjestu Jakovo na salašu Stremen. Kako prenosi Telegraf.rs, nakon kraće verbalne rasprave udario ga je radnik salaša, a Petar je našoj publici poznat iz serije “Senke nad balkanom” i kao bivši momak poluparne srbijanske pjevačice Milice Todorović.

Glumac je slučaj prijavio policiji, a mora i na operaciju, jer je zadobio prijelom nosa te očne šupljine. Novinarima je rekao da ga je udario čovjek u alkoholiziranom stanju.

Radnik salaša je dao izjavu za Blic te je tamo iznijeo svoju stranu priče.

“Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: ‘Hoću, malo sutra.’ Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu… Rekao sam mu kako se mora čistiti, a on mi je poručio: ‘Smrdiš!’ Normalno, kad sam od pola 7 ujutro tu i radim. Dogodio se fizički kontakt, ali kako je nosio kacigu, sigurno nije mogao imati ikakvu ozljedu. Glumac je pa voli glumiti. Policija je poslije umiješana, dao sam izjavu, dao je i on. Slijedi postupak”, rekao je Ivan G.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti