Ljupka Stević uništila ljubavnikov automobil: Pet godina me laže da će se razvesti

Piše: Redakcija

Pjevačica Ljupka Stević se usred noći oglasila na svom Instagram profilu prvo iz bolnice, a potom snimajući unakažen automobil njenog bivšeg momka kojeg je nazvala “je*ačem na baterije” uz apel da “svaka djevojka pazi kome daje 10 godina života”. Pjevačica se nakon haosa oglasila i istakla da je “pukovnik otpisao svoje”, ali i da ona nije uništavala njegove automobile.

Ljupka je na Instagramu otkrila da njen dečko, general Dragiša Simić, “ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali”, nakon čega su uslijedili klipovi unakaženih automobila.

View this post on Instagram

#NEWS: Ljupka Stević razbija automobile Dragoljuba Simića, bivšeg policijskog generala sa kojim je bila 10 godina u vanbračnoj vezi. Ljupka se povodom ovog događaja oglasila i na Instagramu rekavši: '10 godina sam bacila u vodu zbog skotine usrane. Neka čuje cela nacija, ne stidim se! Sramota me je! Evo ga veliki jebač koji je jedva dočekao da se vrati da obrne par klinki uz Cijalis obavezan'. ________________________________ @ljupkastevic #ljupkastevic #citati  #anastasija #jelenakarleusa #karleusastar #milicapavlovic #milicatodorovic #voyage #tanjasavic #natasabekvalac #dzejlaramovic #severina #katarinagrujic #ananikolic #lunadjogani #kija #slobaradanovic  #jelenarozga #senidah #mayaberovic #ceca #jalabrat #bubacorelli #hurricane #vukmob #radamanojlovic #draganamirkovic #lepabrena #teodoradzehverovic

A post shared by Estrada News ☆ (@estradanews_official) on

Ljupka je za medije ispričala da Simić već pet godina obećava da će se razvesti, ali i da je otkrila da ima ljubavnice koje vodi u svoju vikendicu sa bazenom.

View this post on Instagram

Car detailing by @ljupkastevic 😁😁😁

A post shared by Alek Tuning Garage (@a_t_g_farbanje_i_poliranje) on

– Pukovnik je otpisao svoje poslije 10 godina! Sad mu ostalo čistih pet godina braka. Pet godina laže mene da će se razvesti i sve mu je to bilo malo pa je našao i ljubavnice. Kažem u množini jer tako i jeste. Voda ih u svoju vikendicu sa bazenom na Avali i tamo orgijaju. Naravno uz cijalis, jer on je ipak čovjek u godinama – rekla je za “Republiku”.

Pjevačica je prilikom oglašavanja za domaće medije istakla i da ona nije uništavala kola i da ih je zatekla takve kada je došla po svoj novac, a onda i ispričala da je za ljubavne afere generala otkrila uz pomoć prisluškivača.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti