Snimak kako demolira ljubavnikovo auto obara rekorde, Ljupka demantira da je slala poruke supruzi generala

Piše: Redakcija

Prve slike Ljupke Stević nakon incidenta (Foto:Telegraf)

 

Nakon što je prije dvije večeri pjevačica Ljupka Stević u bijesu razbila automobil ljubavniku, generalu Dragiši Simiću, na društvenim mrežama pojavio se i video demoliranja vozila i digla se prava bura. Svi komentiuraju nesvakidašnji incident i u većini podržavaju Ljupku.

 

No, Prekršajni sud u Beogradu protiv Ljupke će podnijeti dvije prekršajne prijave, a određena joj je i zabrana prilaska Simiću.

(Foto: Telegraf)

General je dao izjavu u policiji navodeći da nije bio prisutan na mjestu događaja, a da vozila koja su oštećena on koristi. Također, i pjevačica je po pozivu saslušana u Policijskoj stanici Voždovac, gdje je navodno izjavila da je oštetila vozila, ali da je to učinila zbog utjecaja lijekova.

Pjevačici su privremeno oduzete i dvije lovačke puške za koje posjeduje dozvolu.

(Foto: Telegraf)

Ona se javila i novinarima te je za “Telegraf”, između ostalog, potvrdila da je svom dugogodišnjem partner zamjerila  to što ju je zavlačio i nije htio da se razvede.

– Sjediš kod kuće, planiraš brak, porodicu, djecu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dvije (ljubavnice). I to sam saznala ne zato što sam policajac. Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lijepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam pravu istinu – rekla je Ljupka.

“Kurir” donosi i kako je isplivala informacija da je Ljupka slala poruke ženi svog bivšeg partnera.

(Foto: Kurir)

-Znam da je ovo goruća tema ali ja moram da kažem da nisam slala poruke niti sam se čula sa suprugom čovjeka sa kojim sam bila deset godina. Nikada to nisam uradila, niti bih – rekla je Ljupka Stević za “Kurir”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti