Kako nositi kariranu košulju?

Piše: Redakcija

Karirane košulje su nešto cool, svježe i vrijedno kupnje. One su obavezne svakom ženskom ormaru. Košulju možete nositi na tako mnogo načina, ali sve što treba znati jeste kako je najbolje stilizirati u životu.

One su odličan odjevni komad tokom hladnijih ljetnih večeri, pokazuju vaš opušten izgled, savršeno se kombinuju sa mnogim odjevnim predmetima, udobne su, idelane kod slojevitog oblačenja…

Možete ih pronaći u mnogo dezena., nositi u gotovo svakoj prilici, na poslu, šetnji, ili u odlasku na kafu.

Za posao birajte košulju sa sitnijim uzorkom, koja izgleda suptilnije, najacite je na suknju koja ide uz tijelo, i visoke potpetice koja e vašem stilu dati dozu prefinjenosti.

Za izkazak, omiljenu kariranu košulju kombinujte sa farmericama, ili šorcem, i nekim patikama, ili starkama.

Prijedloga je zaista mnogo, tako da savjetujemo da ih nabavit nekoliko i nosite u raznim prilikama. Ovaj dezen mogu ositi svi, od mršavica do punijih dama koje ne žele da im se ističu bilo kakvi nedostaci. Pogledajte naše prijedloge.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti