S televizije otkrili zašto je žena Željka Joksimovića dobila otkaz, ona im odgovorila

Piše: Redakcija

Supruga pjevača Željka Joksimovića, srbijanska TV-voditeljica Jovana Joksimović i njen kolega Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju s TV Prvom, a o razlogu prekida danas se službeno oglasila i t atelevizija.

-Prva televizija je odlučila okončati saradnju s Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštivanja radnih obveza – stoji u saopćenju.

Jovana je ubrzo podijelila to saopćenje na svom profilu.

-Kakva televizija, takva i objava – napisala je voditeljica.

Njen kolega Srđan, prema pisanju srpskih medija, jutros je pokušao ući u prostorije TV Prve, ali mu to navodno nije dozvoljeno.  Nedavno je izvor ispričao da se prije ljetne pauze često događalo da Jovana ne ustane na vrijeme, odnosno da kasni u emisiju. To je Srđanu počelo smetati pa je kompromis pronađen u tome da jedan dan jutarnji program vodi on, a drugi ona.

Prije nekoliko mjeseci Jovana se nije na vrijeme pojavila u studiju, a kako nije odgovarala na pozive produkcije, jutarnji program je počeo bez najave voditelja i izmjenjivanjem priloga sve dok se ona nije pojavila. Šuška se da će se voditeljski par nakon otkaza vratiti na RTS ili idu na K1 čiji je većinski vlasnik, s udjelom od 80 posto, Jovanin suprug Željko Joksimović, prenosi Index.hr.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti