65-godišnja Donatella Versace pokazuje vitku figuru u bikiniju

Piše: Redakcija

Foto: Daily Mail

Donatella Versace izgledala je senzacionalno dok je ranije ovog mjeseca sa tri muška prijatelja paradirala plažom na Sardiniji u Italiji.

Dizajnerica (65) pokazala je vitku tjelesnu građu dok je sa svojim pratiocima uživala u vožnji kanuom prije nego što se grupa okupala u kristalno plavom okeanu.

Donatella se ubacila u tri različita bikinija koji su kombinirali vrh s dubokim dekolteom i visoko rezanim gaćicama kako bi pokazala svoju figuru.

Wow! Donatella Versace, 65, showed off her slender figure in an array of stylish bikinis as she went canoeing during her sun-soaked trip to Sardinia with friends earlier this month

Going for it: Donatella gave it her all while canoeing

Donatella je podigla kosu u konjski rep, dok je na licu imala tešku šminku i nude karmin.

Donatella se zatim presvukla u ružičasti dvodijelni kostim.

Wardrobe change! Donatella then changed into a pink two-piece that featured an intricate gold petal print across the front for a glamorous flair

Ali to nije bila jedina promjena u odjeći koju je Donatella napravila, jer se također uvukla u upečatljiv jarko zeleni bikini koji je naglasio njenu vitku figuru dok je odlazila na kupanje u okean.

Kupaći kostimi italijanske modne ikone naglasili su njenu bronzanu tjelesnu građu tokom izleta, a viđena je i kako se hladi u kristalno plavim vodama sa svojim prijateljima.

Činilo se da je bila izvrsno raspoložena za vrijeme plivanja dok je blaženo odmorila nekoliko krugova u okeanu prije nego što je izašla da se osuši, a jedan od njenih prijatelja pružio joj je ruku pomoći kad se vratila na obalu.

Glamorous: That wasn't the only outfit change Donatella made, as she also slipped into a striking bright green bikini that accentuated her slender figure as she went swimming in the ocean

Supportive: Donatella was given a helping hand by one of her friends as she returned to shore

Majka dvoje djece preuzela je glavnu ulogu u Versaceu nakon atentata na njenog brata Giannija 1997. godine, a prethodno je govorila o pritisku preuzimanja uspješnog poslovanja svog brata.

Iako je njena prva kolekcija nakon njegove smrti bila uspješna, brend je počeo propadati prije nego što je gotovo propao 2004. godine, a Donatella je tada priznala da je dugi niz godina doživljavala noći ispunjene suzama jer su je mučile noćne more.

Foto: Daily Mail

Foto: AFP

Pročitajte još