Nakon šuškanja o vezi sa Zlatanom, Diletta progovorila

Piše: Redakcija

Diletta se ranije pojavila u jednoj reklami zajedno sa zvijezdom Milana, pa je ubrzo počelo da se šuška kako postoji nešto između njih, mada je ona tada bila u vezi sa italijanskim bokserom, a Zlatan je odavno u braku.

U intervjuu za jedan italijanski magazin, Leotta konačno razjašnjava situaciju.

– Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati svijest da se ne dovedeš u pogrešne situacije – kazala je Leotta između ostalog.

– Sada sam slobodna. Oduvijek sam bila vjerena, morala sam da smognem hrabrosti da napravim prostor za dubinsko upoznavanje sebe i donošenje važnih izbora, da bih mogla da budem sama na sofi i da gledam film, a da nikome ne moram da odgovaram.

Osvrnula se zatim i na težak period koji je prošla kada je tek uplovila u svijet sportskog novinarstva i kada se pojavila na malim ekranima prateći najveće utakmice u Italiji i intervjuišući najveće sportske zvijezde, a među njima je bio i Cristiano Ronaldo.

View this post on Instagram

Ready to play 👍🏻⚽️

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

– Na početku nije bilo lako, kolega mi je također rekao ‘doveli su te tu samo zbog grudi’, ali iz tog razloga sigurno nisam napustila Skaj… Odlučila sam da odem u DAZN jer je to bio novi izazov i jer sam osjećala da se tržište satelitske televizije počelo mijenjati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti