David Beckham na reviju supruge Victorije došao u papučama i bijelim čarapama

Piše: Redakcija

Victorija Beckham tokom vikenda održala je modnu reviju, a jedini gost na “spektaklu” bila je njena porodica. I ona i suprug, slavni nogometaš David Beckham, objavili su fotografije s događaja na svojim društvenim mrežama.

-Tako ponosni jer je bilo puno ograničenja ove sezone, ali Victoria Beckham i tim su još jednom producirali i nismo mogli biti sretniji, jer smo jedini gosti u zgradi. Bravo mama – objavio je David Beckham uz fotografiju s revije.

Kako nalažu pravila zbog pandemije Corona virusa nije bilo moguće prisustvo velikog broja ljudi, pa se Victorija odlučila za skroman spektakl. U prvim i jedinim redovima sjedili su suprug David, sinovi Romeo i Cruz i kćerka Harper.

No, ono što je najviše privuklo pažnju jeste stajling bivšeg fudbalera. Slavni Englez je uvek besprijekorno stiliziran, ali ovaj put njegov stajling je pravi – urnebes, jer je došao u papučama i bijelim čarapama! Objavila je i taj detalj Victoria uz poruku:

-Moji najdraži (i jedini) gosti ove sezone! 😂 Toliko vas volim – poručila je modna ikona.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti