Steven Seagal u gostima kod Karića

Piše: Redakcija

Najbogatiji poduzetnik iz Srbije Bogoljub Karić objavio je fotografiju na kojoj sa porodicom uživa u društvu slavnog glumca Steven Seagala.

-Dragi moji, Stivena Seagala smo upoznali prije 20 godina u Moskvi i uvijek nam je drag gost, gdje god se nalazili od Amerike do Srbije. Lijepo nam je i prijatno u njegovom društvu, jer je vrlo zanimljiva i nesvakidašnja ličnost. Sretan sam što među prijateljima imam stvarno nevjerovatne ljude. Jedan od njih je i Sigal, prijatelj na koga možemo da računamo u svakoj prilici. Uživa u našoj hrani, obožava srpski humor – napisao je ovaj političar i biznismen, predsjednik stranke „Pokret snaga Srbije“ uz fotografiju koju je objavio na Instagramu kao i tvrdnju da se Seagal “divi snazi i istrajnosti srpskog naroda” te da je “posebno impresioniran vještinom i načinom kako je srpski narod uspio da preživi sve nedaće kroz istoriju”.

– Družimo se i razmjenjujemo iskustva na razne teme, od filmova, biznisa, do nekih životnih i svakodnevnih pitanja. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom – dodao je Karić.

View this post on Instagram

Dragi moji, Stivena Sigala smo upoznali pre 20 godina u Moskvi I uvek nam je drag gost, gde god se nalazili od Amerike do Srbije. Lepo nam je i prijatno u njegovom društvu, jer je vrlo zanimljiva i nesvakidašnja ličnost. Srećan sam što medju prijateljima imam stvarno neverovatne ljude. Jedan od njih je i Sigal, prijatelj na koga možemo da računamo u svakoj prilici. Uživa u našoj hrani, obožava srpski humor, ali se i divi snazi i istrajnosti našeg naroda. Posebno je impresioniran veštinom i načinom kako je nas narod uspeo da preživi sve nedaće kroz istoriju. Družimo se i razmenjujemo iskustva na razne teme, od filmova, biznisa, do nekih životnih i svakodnevnih pitanja. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić❤️💜👍🏻👏🏼🙏🏻💒

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

Pročitajte još