Djevojka je oprala jastuk svog dečka nakon punih 10 godina i rezultatom šokirala milione

Piše: Redakcija

 

Istraživanje je pokazalo da čak 22 posto Britanaca ne mijenja posteljinu svake sedmice, a isti taj postotak spava na istoj posteljini i do pet sedmica! Stoga ne čudi činjenica da je ovaj video na TikToku postao viralan i izazvao ogromno interesovanje korisnika.

Jedna žena otkrila je kako je oprala jastuk svog dečka – nakon punih 10 godina korištenja! Ispričala je kako je on odbijao zamijeniti jastuk i cijelo desetljeće nije ga oprao, nijednom. Ona je odlučila uzeti stvar u svoje ruke; napunila je kadu vodom, stavila izbjeljivač i tablete za za mašinsko pranje suđa te namakala jastuk, prenosi Metro.

@itsamemargieoThis was worth driving to 3 different stores to find borax ##pillowwashing ##cleaning ##ScienceAtHome ##satisfying♬ Steven Universe – L.Dre


Količina prljavštine koja je obojila vodu šokirala je i zgrozila ljude koji su pogledali video. Na kraju je jastuk stavila u mašinu za veš da se temeljito očisti, a krajnji rezultat je odličan. Video je pogledalo skoro dva miliona ljudi, a prokomentirali su i higijenu njenog dečka.

“Mislim da nije trebalo zamijeniti jastuk nego dečka”, napisala je jedna osoba, a druga je dodala “Deset godina… Koliko se grinja, kože, prljavštine, ulja i bakterija nakupilo u tome. Strašno.”

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti