Nakon šuškanja da je homoseksualac supruga progovorila

Piše: Redakcija

Hugh Jackman suočio se sa glasinama o svojoj seksualnosti i tabloidnim pričama da je potajno homoseksualac, a njegova supruga Deborra-Lee Furness sada se oglašava.

– Toliko je godina bio gay- rekla je dok se smijala tokom intervjua za Anh’s Brush With Fame. „I ja sam bila homoseksualka. Svi su bili šokirani kada sam se udala.

– To je jednostavno pogrešno. To je kao da neko kaže Eltonu Johnu: “On nije homoseksualac, sigurna sam da bi bio bijesan” – odgovorila je Deborra-Lee.

Hugh Jackman and wife Deborra-lee Furness 'reset' their marriage | Daily Mail Online

Foto: Daily Mail

Hugh (51) i Deborra-Lee (64) upoznali su se na snimanju filma Correlli 1995. godine. Vjenčali su se sljedeće godine.

– Osjećam se blagoslovljeno što sam doživio, osjećam se kao da sam upoznao svoju srodnu dušu, šta god to značilo – kazao je u jednom intervjuu Hugh, te dodao kako brak sa suprugom održava čvrstim i zdravim.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti