Omiljena Brenda spremna za bolan oproštaj: „Napisat ću pisma i snimiti videoporuke najmilijima“

Piše: Redakcija

Američka glumica Shannen Doherty (49), omiljena Brenda Walsh iz hit TV serije “Beverly Hills, 90210”, koja je u četvrtom stadiju raka dojke, kaže kako želi biti spremna oprostiti se od ljudi koje voli. Iako se i dalje bori s opakom bolešću, svjesna je težine situacije pa planira snimiti oproštajne videoporuke za članove obitelji.

– Kad dođe vrijeme, napisat ću pisma i snimiti poruke najmilijima, ali vjerujem da ću živjeti još 10 do 15 godina – rekla je Shannen.

– Želim da moja majka i moj suprug Kurt Iswarienko znaju koliko mi znače i koliko ih volim, toliko stvari im još želim reći… – rekla je glumačka zvijezda koja je u februaru prošle godine saznala da joj je karcinom dojke metastazirao u kičmi.

Medijima je nedavo izjavu dao i Dohertyn prijatelj koji je želio ostati anoniman, te je ražalostio brojne obožavatelje glumice.

– Nažalost, njeno je stanje toliko loše da mislim kako neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Shannen ne želi bježati od istine i zna šta je uskoro čeka – rekao je on.

Nakon što je bila podvrgnuta operaciji, hemoterapiji i zračenju, ušla je u remisiju, ali počela je osjećati jake bolove u leđima i tada je saznala strašnu vijest – rak se proširio izvan grudi i limfnih čvorova sve do kičme.

Lekari su je upozorili da će karcinom vjerojatno metastazirati i na mozak, pluća te jetru.

Glumica je trenutno na hormonskoj terapiji kako bi blokirala estrogen koji uzrokuje rast karcinoma, a istoveremeno uzima još jedan lijek za koji se pokazalo da pomaže u njenoj terapiji.

Osjećam se kao vrlo, vrlo zdravo ljudsko biće. Teško je sve okončati i odustati kad se osjećaš kao da ćeš živjeti još 10 ili 15 godina – rekla je Shannen u intervjuu za časopis Elle, prenosi portal CodeList.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti