Ana Kokić sija: Ljetovanje provela na Jahorini i doći će opet

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Ana Kokić ljetovanje ove “Corona godine” provela je na Jahorini, a na Instagramu je, uz fotografije sa sarajevske olimpijske ljepotice, najavila da će uskoro doći opet.

Inače, kao bomba je s početka prošle godine odjeknula je vijest da se ona i vaterpolista Nikola Rađen razvode nakon desetogodišnjeg braka.

-Ovim putem želimo da vas obavijestimo da smo poslije deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo donijeli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumijevanja za našu privatnost i privatnost naše djece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše kćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obavještavati i biti otvoreni za saradnju. Hvala na razumijevanju – pisalo je u saopćenju koje su izdali Ana Kokić i Nikola Rađen.

Pjevačica i vaterpolista imaju dvije kćerke, Teu i Ninu.

Ana Kokić je prije stupanja na muzičku scenu bila povučena i nije privlačila veliku pažnju medija i javnosti. Malo ko se danas sjeća da je na početku karijere pjevačica kao članica dance grupe “Energija” bila neupadljiva.

Ipak, kada se upustila u solo karijeru, mnogo toga se promijenilo i danas Ana zaista sija.

Ona očigledno voli životinje, a jučer je simpatičnom fotografijom čestitala rođendan ljubimcu Tediju.

Također, Ana vodi računa o zdravom načinu života i jedna je od onih koje smatraju da su godine samo broj.

Aktivna je i kao tiktokerica.

 

 

 

Pročitajte još