Nika Antos dala svoj komantar o abortusu: Kakva je sramota biti protiv ubistva?

Piše: Redakcija

Bivša članica grupe „Feminnem“, Nika Antolos često na društvenim mrežama komentira društvene teme, a sada se na svom Instagram profilu osvrnula na abortus.

– Prestanite se bojati nepopularnih mišljenja. Ljudima se neće sviđati kad kažete da ste protiv abortusa. Kakva je sramota biti protiv ubistva? To je bila nekad sramota reći Hitleru, da se ne slažeš da ubija Židove… Ista stvar! Samo što je upakirano u ‘vlastiti izbor’. Ne, ja se ne slažem s ubistvom. Ne, ne osuđujem ženu koja to čini. Zato što to nije moje pravo. Osuđujem grijeh koji ona čini, to je razlika. I dok vi nas nazivate onima koji sude, nemate pojma o čemu pričate, jer ne znate šta mi mislimo, šta osjećamo i u šta vjerujemo. Da znate, ne biste bili s one strane, već s naše strane. Znali biste što znači prava ljubav i pravi oprost. Oprost je kad te neko gađa, a ti uporno saginješ glavu i dalje ga ljubiš – kazala je u svojoj objavi, pa dodala da je ‘ljutnja osveta, a osveta je zlo’ te da je ‘bol dobra stvar jer se od nje čovjek čisti’. Istaknula je kako je ne zanima ko šta kaže.

– I Hitler je svašta govorio i masa ga je pratila. Za kojom masom se vi povodite? Razmišljajte malo srcem, a ne samo glavom. Razmišljaj je li fer to činiti. Budite nepopularnih mišljenja, ne u inat nego iz ljubavi jer nije fer da se drugome oduzima pravo na život. To je licemjerno, prestanite se bojati – zaključila je.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti