Prijovićka plijenila pažnju dubokim dekolteom i pripijenim kombinezonom

Piše: Redakcija

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović nastupom na jednom beogradskom splavu zapalila atmosferu svojim preseksi izdanjem. Pojavila se u pripijenom šljokastom plavo-sivom kombinezonu koji je istaknuo njenu odličnu figuru, a dubok je dekolte samo još dodatno povisio temperaturu.

Aleksandra Živojinović

Foto: Pixsell

Aleksandra Živojinović

Foto: Pixsell25-godišnja Aleksandra supruga je Filipa Živojinovića, a samim time i snaha balkanske zvijezde Lepe Brene. Njihova se svadba održala 2018., a možemo je nazvati jednom od najskupljih svadbi na Balkanu. Pozvano je bilo 900 gostiju za koje su organizatori iznajmili 120 soba u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela. Hranu je posluživalo 160 konobara, a sveukupni troškovi su iznosili otprilike 400 hiljada eura. Aleksandra i Filip prošle su godine dobili sina Aleksandra, a izgleda da se pjevačica sada vratila poslu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti