Bio je Ken, pa Barbika, a sad ima i dečka

Piše: Redakcija

Foto: The Sun

Već svi jako dobro znaju za ljudskog Kena koji je nedavno postao ljudska barbika. Nekada Rodrigo Alves, sada Jessica Alves svojim plastičnim operacijama ne prestaje šokirati javnost. Napravila je više od 100 plastičnih operacija. Najprije je iz običnog muškarca željela postati živući Ken, a kada je to ostvarila, odlučila je biti žena.

Jessica je popularna televizijska ličnost rođena u Brazilu, a počela je oblačiti žensku odjeću još kada je bila mali dječak. Osim po svojim plastičnim operacijama, poznata je po učestvovanju u britanskom Big Brotheru. Njeno lice postaje sve gore i gore, a nevjerovatno je u kojem se omjeru promijenila. Ona ne misli tako.

– Sada sam prava ja. Glamurozna, prelijepa, ženstvena. Godinama sam pokušavala živjeti kao muškarac. Imala sam pločice na trbuhu, mišiće na rukama, ali samo sam lagala sebe. Ja sam žena i uvijek sam imala ženstven mozak. Sad mi tijelo odgovara uz um – rekla je jednom, ali ono što mi sada vidimo ne ide baš uz ove riječi.

Njen nos je postao toliko malen da više ne znamo ni kako diše kroz njega, a izgleda prestravično. Sada su je paparazzi uslikali na ulicama Milana u društvu novog dečka, plastičnog hirurga Giacoma Urtisa. Strastveno su se ljubili.

Izvor: The Sun

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti