Prepoznajete li djevojku sa slike

Piše: Redakcija

Jedna od najvećih muzičkih diva na balkanskim prostorima prije četiri dana proslavila je 82. rođendan. Tereza Kesovija, neopterećena godinama, uvijek vedra i nasmijana, s hitovima i evergrinima koji su i  dalje u vrhu muzičkih top lista,  majka sina Alana Ungara, baka unuke Mile Tereze i dalje je energična i puna života. Jučer se putem društvenih mreža zahvalila svima na rođendanskim čestitkama, a brojkama 82 na rođendanskim balonima zamjenila je mjesta i uz 28-icu zahvalila na brojnim čestitkama.

-Dragi moji svi, hvala na brojnim čestitkama i lijepim željama. Želim i ja vama (a bome i sebi) da se još dugo i sretno družimo. Kao što znam reći, a to ću ponoviti i ovaj put, moja publika je moj pokretač i nemam riječi kojim bih opisala osjećaj kada s vaše strane osjetim emocije i ljubav na čijim krilima je onda lakše biti ono što jesam – poručila je diva.

Inače, ona je vrlo aktivna u društvenom životu, ali i virtuelnom svijetu i na Instagram profilu često dijeli svoju svakodnevnicu, ali i sjećanja. Tako se na Instagramu Tereze Kesovije nalazi i jedna zanimljiva fotografija iz njenih srednjoškolskih dana.

-Dobila sam danas ovu fotografiju iz mojih srednjoškolskih dana koja me je baš dirnula. Na slici smo Maja, majka poznate novinarke Ane Vela (lijevo dolje), Nela, Majina sestra (desno gore), Branka, moja prijateljica iz razreda (desno dolje) i ja. Sve četiri smo članice zbora Dubrovačkog radija i tu sam prvi put nastupila javno (osim u crkvi) a radijski program je išao uživo – prisjetila se Tereza.

Pripremila: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti