Manekenka pokazala modrice nakon burne veze

Piše: Redakcija

Manekenka Anthonia Rochus objavila je na svom InstaStoryju niz fotografija na kojima su vidljive modrice koje joj je nanio dečko tokom 18 mjeseci veze te je ispričala kako se njihov odnos iz romantičnog pretvorio u nasilan.

“Ne želim čitati o ubijenim ženama za koje se naposljetku sazna da ih je ubio bivši partner. Ovo su moje fotografije prije i poslije. Nema sretnog završetka, nema istinske sreće, samo bol i tuga. Napokon sam skupila hrabrosti ispričati svoju priču. Ali ovo nije sve. Iz ovoga izlazim jača nego ikad”, napisala je.

Priznala je i da je bivšeg prijavila policiji te da istražuju fizički napad.

Njegovo ime nije željela otkriti, ali je rekla da su se upoznali tokom ljetnog odmora i da je to bila ljubav na prvi pogled. U početku ju je obasipao komplimentima i darovima, ali je kasnije postao opsesivan i ljubomoran te je pokazao svoju mračnu stranu.

– Nisam smjela nositi šminku i nisam mogla nositi odjeću koju sam željela. Svoj bijes prvo je iskaljivao na namještaju, a zatim se okomio na mene – otkrila je.

21-year-old model from Lier posts photos after abuse by ex-boyfriend - World Today News

Jednom je čak zbog zlostavljanja završila i u bolnici.

Liječnik mi je rekao da bih umrla da su ozljede bile teže – priznala je.

Izvor: Index

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti