Bolesni Kićo Slabinac: Porodica i prijatelji se spremaju na najgore

Piše: Lejla Bejdic

Kićo Slabinac u teškom je stanju i trenutno je na jedinici intenzivnog liječenja u KBC-u Rebro.

– Da, tačno je, gospodin Slabinac ima pogoršanje respiratornog statusa i u ovom je trenutku životno ugrožen. Bio je jedno vrijeme u fazi odvajanja od respiratora, ali više nije tako. Borimo se – kazao je Kićin liječnik dr. Hrvoje Gašparović. Dodao je kako se Kićo nalazi u JIL-u, a što znači da je na respiratoru odnosno u ‘šok sobi’.

– Nije trenutno kandidat za odvajanje od respiratora, a ranije je bio, dakle ima pogoršanje na plućima – zaključio je doktor Gašparović. Podsjećamo, popularni pjevač primljen je u bolnicu u augustu, zbog rutinske operacije na srcu. No, zbog debljine nije se oporavljao kako se to predviđalo pa je bio pod posebnimliječničkim režimom.Iako se jedno vrijeme činilo da oporavak ipak ide dobrim smjerom, njegova zdravstvena situacija se pogoršala. Kićine kolege rekle su danas kako strahuju za njegov život.

Izvor: večernji.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti