Melania Trump: Moje iskustvo s Coronom

Piše: Redakcija

Prva dama SAD-a, Melania Trump, napisala je esej koji je potom objavljen na službenim stranicama Bijele kuće, a naslovljen je s “Moje iskustvo s Covidom-19”.

Rekla je da je vrijeme dok je bolovala od Covida-19 iskoristila za razmišljanje, potvrdivši pritom da se i njen četrnaestogodišnji sin Barron zarazio Corona virusom.

Oboje su se oporavili i nalaz im je negativan, rekao je američki predsjednik Donald Trump u objavi na mrežnoj stranici Bijele kuće.

On je liječio svoj slučaj Corona virusa novim agresivnim lijekovima, uključujući eksperimentalni koktel s protutijelima te je u bolnici bio tri noći, dok je njegova supruga rekla da je odabrala drugu opciju. “Odlučila sam ići prirodnijim putem što se tiče lijekova, odlučujući se više za vitamine i zdravu hranu”, rekla je, napominjući da su njeni simptomi bili blagi.

“Čim smo saznali da smo zaraženi, prvo sam pomislila na sina”, priznala je. “Srećom, Barron je snažan tinejdžer i nije imao nikakve simptome. Na jedan način bilo mi je drago što smo nas troje prošli kroz ovo istovremeno jer smo se mogli brinuti jedni za druge i provoditi vrijeme zajedno. U međuvremenu je i on postao negativan”, napisala je Melania.

Foto: AFP

Nejasno je koliko je proboj virusa u Bijeloj kući bio velik, iako su deseci ljudi povezanih s administracijom bili pozitivni na Corona virus posljednjih sedmica.

Izvor: whitehouse.com

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti