Shannen Doherty nakon svih nedaća danas ima razloga za sreću

Piše: Redakcija

U martu 2015., glumici i zvijezdi serije ‘Beverly Hills 90210’, Shannen Doherty, život se potpuno promijenio. Prvo joj je dijagnosticiran rak dojke, kancerogene stanice poslije su se proširile na limfne čvorove, a nakon jednostrane mastektomije, mjeseci kemoterapija, zračenja i javne borbe pobijedila je zloćudnu bolest.

Ipak, u februaru ove godine otkrila je kako se bolest vratila i u četvrtom je stadiju, te glumica prolazi vrlo težak period. Ipak, u svojoj borbi nije sama, a osmijeh na lice iz dana u dan vraća joj suprug, 46-godišnji producent Kurt Iswarienko.

Par je sudbonosno ‘da’ izgovorio na današnji dan prije tačno devet godina, a Shannen je tim povodom svom dragom posvetila objavu na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nasmijana pozira sa suprugom, pored koje je napisala: „Uvijek ćeš biti moj kauboj. Volim te. Sretna godišnjica“, a komentari podrške i čestitke sretnim supružnicima odmah su se počeli nizati.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti