Meghan Markle i princ Harry: Službeni portret u čast princezi Diani

Piše: Redakcija

AFP

Princ Harry i glumica Meghan Markle od kako su u martu odradili posljednje službene dužnosti kao članovi kraljevske porodice, tek su sada prvi put objavili zajednički portret, što su njihovi obožavatelji jedva dočekali.

Zahvaljujući fotografu Mattu Saylesu, koji je ovaj par fotografirao u njihovom novom, kalifornijskom domu, Meghan Markle i princ Harry naći će se sa snimljenom crno-bijelom fotografijom u specijalnom izdanju magazina Time – Time100 Talks.

Na fotografiji je 39-godišnja Meghan Markle uhvaćena u trenutku dok sjedi na fotelji, gleda prema podu i neodoljivo se smije, dok iznad nje sjedi njen tri godine mlađi suprug, princ Harry, i mnogo više se čini suzdržanijom od nje. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa vodit će jednu od epizoda Time100 Talks, u kojem će ugostiti osnivača Reddita Alexisa Ohaniana, Mariju Ressu iz Rapplera, kao i voditelje ‘Teenager Therapy’.

View this post on Instagram

LOOK AT THEM!!😍😍 Prince Harry and Duchess Meghan are hosting a @time #time100talks episode on improving the digital world and creating more compassionate communities online. “Engineering a Better World” will take place virtually on October 20 and is open to all! Register with the swipe up link on my stories! 🖤#Meghanmarkle #duchessofsussex #marklesparkle #sussex #sussexroyal #duchessmeghan #dukeofsussex #princeharry #meghanandharry #babyarchie #archieharrison #duchess #dukeharry #duchessmeghan #hrhsussex #hrhmeghan #royalfamily #princessdiana #diana #DianaSpencer #BritishRoyalFamily #archiemountbatten #defendingmeghan #blackexcellence #Melanin #sussexsquad #weloveyoumeghan #rachelzane #Suits #findingfreedom @sussexroyal

A post shared by TheAmericanDuchess (@the_american_duchess) on

Crno-bijela fotografija oduševila je obožavatelje koji su odmah primjetili i neke zanimljive detalje. Osim što je Meghan Markle pomno osmislila svoj stajling, koji je u prvi plan stavio crni sako Alexandera McQueena.

No, ono što je većini ‘zapelo’ za oko, jesu skupocjeni modni dodaci. Osim zaručničkog prstena Meghan je stavila i Cartierov sat ali i jako vrijedan prsten. Upravo sat i prsten dio su kolekcije pokojne princeze Diane, pa su tako supružnici još jednom, na ovaj suptilan način, odali počast nikada prežaljenoj Harryjevoj majci.

Izvor: T portal

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti