Mračni detalji prvog braka Kim Kardashian: Bivši muž je tukao

Piše: Redakcija

Prije nego što se 2014. udala za kontroverznog repera Kanyea Westa s kojim je dobila četvero djece, Kim Kardashian (40) bila je u braku s muzičkim producentom Damonom Thomasom i bivšim NBA košarkašem Krisom Humphriesem.

Reality zvijezda prvi put pred oltar je stala kad joj je bilo samo 19 godina, a danas za svoj brak s deset godina starijim Damonom kaže kako je bio pun obiteljskog nasilja. Kim tvrdi kako je prvi suprug htio kontrolirati svaki njen korak, zbog čega im se zajednički život s vremenom pretvorio u pravi pakao.

Službeni brakorazvodni dokumenti, koji su bili predani 2003. (tri godine nakon vjenčanja), otkrivaju kako je Thomas svojevremeno udario Kim, a ona također tvrdi da ju je bivši muž nagovarao na plastične operacije koje joj je na kraju i platio – navodno je bila riječ o liposukciji i nizu drugih, manjih estetskih zahvata.

– Bila sam na ecstasyju kad smo pobjegli i vjenčali se… Tad sam radila u butiku, a on me natjerao da dam otkaz jer nije htio da me bivši dečki posjećuju u trgovini. Branio mi je svaki kontakt s njima, bio je strašno posesivan i ljubomoran. Čak me htio posvađati s vlastitom porodicom. U svakom trenutku je morao znati gdje sam, s kim sam i što radim, a svega nekoliko mjeseci nakon vjenčanja postao je fizički nasilan prema meni. Udario me u lice i rasjekao mi usnu, pala sam na rub kreveta i ozlijedila koljeno, još danima poslije sam šepala – otkrila je svojevremeno najpoznatija članica klana Kardashian.

– Nisam zvala policiju jer sam ga se bojala. Nisam smjela izaći iz kuće bez pratnje, stalno sam bila u strahu – priznala je Kim.

Damon pak oštro odbacuje njezine tvrdnje i optužuje ju za bračnu nevjeru, prenosi “The Mirror”.

– Ja sam bio taj koji je tražio razvod, baš iz tog razloga, jer me varala. Što će mi žena koja je opsjednuta slavom? Pa ona nema nikakve talente, ne zna pisati, pjevati ili plesati, samo radi štetne stvari kako bi se pošto-poto pojavila u medijima. Ma ona je obična celebrity ku**a – izjavio je svojedobno Thomas.

Izvor: Jutarnji.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti