Pokušao ugušiti djevojku pa završio u zatvoru

Piše: Redakcija

Nekadašnja dječija zvijezda Zachery Ty Bryan uhapšen je u petak navečer jer je fizički nasrnuo na djevojku, čiji je identitet javnosti nepoznat, prenosi TMZ.

Zvijezda sitcoma „Home Improvement“, kako tvrde svjedoci, posvađao se s djevojkom. Međutim, prepirka je kulminirala kada je Zachery stavio ruke na vrat svoje djevojke i počeo ju gušiti. Kada je ona pokušala pozvati policiju, uzeo joj je mobitel. Međutim, policiju su pozvali svjedoci te je glumac završio u zatvoru.

View this post on Instagram

SFO ——> SNA 🛫

A post shared by zachery_bryan (@zachery_bryan) on

TMZ piše kako je Zachery pušten uz jamčevinu, a zabranjen mu je kontakt s djevojkom koju je pokušao ugušiti. U petak se mora pojaviti na sudu gdje će biti odlučeno hoće li biti optužen za napad. Međutim, razlog prepirke još uvijek nije poznat, niti se o svemu javno oglasila glumčeva djevojka.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti