Sin Nine Morić proživljava dramu: “Tata me tuče i truje, dođe mi da ubijem sve, dolazim tebi, mama”

Piše: Redakcija

Nina i sin (Foto: Instagram)

 

Bivša manekenka Nina Morić snimila je video svog sina Carlosa Marije kako se obračunava s ocem Fabriziom, ali je u međuvremenu snimak obrisan s Instagrama.

– Ajde snimam. Mama je uz tebe – kaže proslavljena hrvatska manekenka Nina Morić (44) svom 18-godišnjem sinu Carlosu Mariji tokom videopoziva nakon što je prethodno čula da bivši suprug Fabrizio Corona, s kojim sin živi posljednja tri mjeseca, sina tuče. Kako prenosi “Jutarnji list”, nakon toga uslijedilo je snimanje dramatičnih 15 minuta monologa, odgovora na majčina pitanja te suočavanje njega i oca Fabrizija Corone (46) koji će uskoro ponovno iza zatvorskih rešetaka zbog ranijih kriminalnih grijeha.

Na snimci koju je Morić jučer objavila vidjelo se da je mladić usporen, konfuznih misli, trlja lice ne bi li izgovorio pojedine misli ili odgovorio na pitanja.

– Ja Carlos Maria Corona želim biti iskren sa svima. Osjećam se loše jer sam napravio kaos. Čuo sam izrečene gluposti u medijima. Moj otac nema Corona virus kao što tvrdi. Sve je izorganizirano da blatim svoju mamu koju volim najviše na svijetu. Za nju bih dao život, znam da mi mnogi neće vjerovati, ali neki hoće. I u redu. Ja sam niko da bih na to išta rekao. Ja sam jednostavna osoba i jako sam ljut. U ovom trenu, sada, dođe mi da ubijem sve. Ali neću jer bih se samo loše osjećao. Ubiti nikoga neću. Pod utjecajem sam lijekova koji sadrže psihotropne tvari i koje ne bih trebao koristiti. Ali otac se boji istine i ne želi mi ništa reći. On je lažov i lažnjak – kaže Carlos Maria dok mu se isprepliću vlastite misli s odgovorima na majčina pitanja.

– Budi iskren, jer ljudi misle da sam ja luda. Zašto se onda vraćaš tati? – zanima dalje Ninu.

– Iz samilosti. I jer želim da se promijeni, a ne mijenja se. Sve je uzalud i više pokleknuti neću – odgovara Carlos, napominjući da sve oko sebe voli i da protiv nikoga nema ništa.

– Je li ti prijetio i udarao te? Reci istinu – odlučna je s pitanjima Nina.

– Da, naravno. Da, da, da… – s knedlom u grlu odgovara joj sin te zastajkujući dodaje da želi da se video objavi i postane viralan. Također nastavlja da je svojim ponašanjem povrijedio svoje prijatelje, na što ga majka, između ostaloga, uvjerava da se oca ne treba bojati više.

– Vraćam se kući. Pokupit ću svoje stvari i stižem ti. Kunem ti se, sad ću to učiniti. Razbit ću vrata i odlazim od tate – govori mladić, na što manekenka reagira upozoravajući ga da bez nasilja napusti kuću.

– Odi sada do tate i reci mu da se vraćaš meni. I neka se i on vidi na videu, reci mu da ja snimam – sugerira 18-godišnjaku majka pa mladić odlazi do oca koji u drugoj sobi, u društvu prijatelja, sjedi za stolom.

– Tata, rekao sam istinu o svemu na telefon. Ozbiljan sam, a rečena je prije hrpa gluposti. Ja vas oboje volim, i tebe i mamu, ali vam ne vjerujem. Jer vi ne činite ništa za moje dobro. Ja sam za pravdu – kaže Carlos Maria ocu Fabriziju te mu daje do znanja da je s druge strane Nina Morić. Na to se Fabrizio Corona hvata za glavu, a u prvi plan dolazi do izražaja, unatoč mnogobrojnim tetovažama na ruci, veliki zlatni ručni sat.

Fabrizio Corona i sin Carlos (Foto: Instagram)

– Sve je snimljeno, sve se zna o lažima koje si rekao u televizijskoj emisiji. Laž je i da imaš Coronu. Srami se. Ti si sramota Carlosova života. Uništio si i meni život, ukrao novac, dostojanstvo, zdravlje. Sinu prijetiš, udaraš ga. Ti mu nisi otac već sramota. Lažljivac si i crv – viče Nina bivšem partneru, tražeći pritom da joj otkrije kojim psiho-lijekovima kljuka njihovog sina.

Potom se u razgovor ubacuje sin koji ponavlja da odlazi od kuće, a tata mu govori da se smiri i da popije kamilicu.

– Nikakav čaj ja neću piti. I ništa mi ne znači da budem poznat, želim živjeti u miru, u nekoj drugoj zemlji gdje me niko ne poznaje. Ne želim biti ni poznat ni bogat. Ne želim ići u teretanu. Niti išta što mi namećeš. Želim otići s prijateljem Michelangelom. On nije Sotona, a zbog tebe me ne želi vidjeti. Ti nisi otac. Gledaj me u oči kao što ja gledam tebe. Ti se ne mijenjaš. Misliš da se ja s tobom zabavljam? Želim otići s mamom u drugu zemlju gdje neću imati Instagram. Obriši moj profil koji si otvorio, a svoj posao radi s nekim drugim u glavnoj ulozi. Ne želim se baviti ni ekonomijom jer to mi se gadi – kaže Carlos na što mu se tata izvinjava pokušavajući smiriti neočekivanu situaciju. Video se potom prekida.

Nije dugo trebalo da Fabrizio Corona u svom videu, prepunom povišenih tonova, objasni nastalu situaciju u kojoj se on smatra žrtvom. Pritom je podsjetio javnost i manekenku da je njihovog sina odgojila njegova majka jer je manekenka ostala bez skrbništva u jednom trenutku, a on je završio u zatvoru.

Italijanski mediji prenose da se nakon tog videa Carlos doista vratio pod skute Nine Morić koja je trenutno u vezi s jednim 22-godišnjakom.

Izvor: Jutarnji list

M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti