Nevolje u raju: Severina se slika s drugim muškarcem, Igor zapratio još jedan profil

Piše: Redakcija

Kada su se u novembru 2015. Severina i Igor Kojić vjenčali pred više od 600 gostiju, naknadno je govoreno da je riječ o vjenčanju stoljeća. Nije im to jedina svadba, malo ranije te godine Severina i Igor vjenčali su se tajno u Istri. Par je vjenčanje u Beogradu režirao kao svadbu, napravio je to pokojni Severinin saradnik Tomaž Pandur. Navodno je svadbeno slavlje koštalo blizu 50 hiljada eura, a održano je u luksuznom hotelu ‘Crowne Plaza’. Glamurozna vjenčanica, poznati gosti iz Hrvatske i Srbije, luksuz na svakom koraku. Severina je svadbom definitivno bila tema 2015. godine, a sada se šuška kako su ona i Igor pred razvodom.

U vrijeme bračne sreće, Igor i Severina Kojić slijedili su na Instagramu samo jedno drugo. Severina to radi i dalje, no suprug Igor Kojić u međuvremenu je zapratio još dva profila uz njen. Prvi je zapratio prije dvije sedmice putujući s najboljim prijateljem po Kosovu i to pod nazivom Biser Metohije. U njegovom opisu stoji da je stvoren kako bi upoznao Instagram publiku s Velikom Hočom i drugim naseljima na području Kosova i Metohije.

 

View this post on Instagram

 

Ajmo Zvezdo!

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Petnaest godina mlađi suprug regionalne zvijezde sada je zpratio i profil pod nazivom Poruke svetih otaca. I dok Igor prati nove profile, 48-godišnja pjevačica fotografira se i zabavlja sa svojim zgodnim saradnicima.

– Znate one pjesme Italiana, Grad bez ljudi, Uno momento, Brad Pitt … i ostale…To je komponirao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižnicama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom… Dragi @filip_fmplay, rijetko se sreću takvi talenti i takvi ljudi. Sretan rođendan, dragi moj, i moje saučešće tvojim tridesetima – napisala je u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu posvećenu muzičaru Filipu Miletiću koji s njom radi i na novom albumu koji je najavila nedavno.

Priredila: A.Z.

Izvor: rtl.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti