Više se ne skrivaju i ne bježe: Padaju poljubci na sred ulice

Piše: L. B.

Foto: Daily Mail

Glumac Keanu Reeves(55) jedan je najvećih miljenika žena diljem svijeta. Ovog glumca cijelog života mnogi prozivaju ‘cijelim paketom’ jer su mu i izgled i osobnost na visokom nivou. Uvijek je bio skroman iako na računu ima milione, a veliki dio zarade je donirao u humanitarne svrhe. No, ovog glumca život definitivno nije mazio. Kada je imao tri godine, njegovu je porodicu napustio njegov otac Samuel. Majka mu se više puta udavala i rastajala pa su Keanu i njegove sestre odrasli s bakom i djedom. 1999. godine se snažno zaljubio u Jennifer Syme, a te su godine trebali dobiti i dijete koje je umrlo u osmom mjesecu trudnoće.

Nedugo nakon toga par je prekinuo, a dvije godine kasnije Jennifer je poginula. Sada je ponovo pronašao ljubav i to u 47-godišnjoj umjetnici Alexandri Grant koja je ujedno i njegova dugogodišnja saradnica. Zbog nešto starijeg izgleda i sijede kose, mnogi misle da mu je Alexandra majka te se izruguju na njen račun, no njega nije briga što drugi misle pa tako ističe da je sretniji no ikad. Sada su ih paparazzi uslikali kako zajedno šetaju Berlinom gdje glumac trenutno snima “Matrix 4”. Iako je već godinama nosio dugu kosu, Keanu se sada ošišao i obrijao bradu te nas vratio u 1999. na snimanje prvog nastavka “Matrixa”. Iako, moramo priznati da on uvijek izgleda jednako i zaista kao da nije ostario ni dana.

 

View this post on Instagram

 

Keanu reeves 💖 💖 💖 💖 💖 💖

A post shared by Keanu Reeves (@keanu_reevesfans3) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti