Trudna Sabrina Tubić: Budući mama i babo

Piše: L. B.

Rođenu Tuzlanku s trenutnom adresom u Dubaiju, Sabrinu Tubić, na društvenoj mreži Instagram prati više od milion osoba. Po zanimanju je pedagog-psiholog, a trenutno zanimanje joj je influencer koji predstavlja fashion, beauty i lifestyle na dnevnoj bazi svojim pratiteljima. U intervjuu koji je pristala dati samo za “Azru”, iz razloga jer Sabrini promocija nije potrebna pa se i ne oglašava u medijima, otkrila nam je svoj put do Dubaija, gdje sa suprugom Dinom živi svoj emiratski san.

– U Dubaiju sam već tri godine. Put iz BiH do Dubaija je bio totalno neplaniran kada je riječ o preseljenju. Dino i ja smo prije tri godine došli u Dubai na odmor, radi zabave, na 14 dana. Trebali smo ići na Thailand, ali nekim čudom se to iskompliciralo pa nas je put naveo u Emirate. Za 14 dana smo se doslovno zaljubili u ovaj grad i rekli da se za mjesec nakon povratka kući u Bosnu definitivno selimo i tako je i bilo – kazala je samo za “Azru“.

Danas je na Sabrininom profilu osvanula prelijepa vijest kojoj je obavijestila svoje fanove da je trudna.

Ispod fotografije na kojoj pozir sa svojim suprugom Dinom napisala je:

– Neko je trudan ovdje, @dino_abs ili ja ? Budući mama i babo aBd .

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti