Nakon 32 godine braka i dvoje djece saznali da su rođaci

Piše: Preuzeti tekst

Glumački par Kevin Bacon i Kyra Sedgwick u braku su 32 godine, a jedan od najvećh izazova imali su kada su saznali da su rođaci.

Njih dvoje su nakon 25 godina braka saznali da su dalji rođaci i do tog otkrića došli su slučajno kada su gostovali u emisiji “Finding Your Roots”, koja se bavi proučavanjem porodičnog stabla poznatih.

Voditelj emisije, pokazao je DNK nalaze koji su poznatom glumačkom paru poslužili kao dokaz da su rođaci.

Sex Helped Kevin Bacon & Kyra Sedgwick Through Madoff Scheme Aftermath - E! Online

Par se vjenčao 1988. godine i imaju dvoje djece, a važe za jedan od najdugovječnijih holivudskih parova. Kevin je jednom prilikom priznao da je zavolio Kyru već pri prvom susretu.

– Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao. Ali kada je ušla u moj život, moja karijera bila je na dnu. Ipak, dogodila se ljubav i počela su da se rađaju naša djeca, a ponude za filmove konačno su krenule da se nižu – opisao je jednom prilikom Kevin svoju izabranicu.

Izvor: cdm.me 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti