Sam Smith šokirao izjavom: Želim postati mama

Piše: Preuzeti tekst

Poznati pjevač Sam Smith nedavno je o govorio o transplantaciji kose, ali i planovima za osnivanje porodice. Kaže da je bio osjetljiv zbog gubitka kose, ali da više nema potrebu to sakrivati. Zadovoljan je i posvetio se sebi.

– Kosa mi je bila osjetljiva. Nisam o tome govorio ranije, ali sada mogu. Nemam što sakrivati. Lijepo je imati kosu rekao je Sam.

Progovorio je i o svom spolu, za kojeg tvrdi da je neodređen.

Prethodno je izjavio kako se ne identificira ni s muškim ni sa ženskim spolom.

– Prošle godine, kada sam progovorio o svom spolu i spolnoj fluidnosti, ponosno sam se zaljubio u šminku – rekao je.

Priznao je kako bi nakon svega želio osnovati porodicu u narednih sedam godina.

– Želim djecu. Želim ih gledatikako odrastaju i biti s njima svaki dan. Želio bih postati mama. Ambiciozan sam, želio bih pronaći i dečka. Nisam još pronašao onog pravog, to me lagano iscrpljuje – priznao je Sam.

Smith se našao u centru pozornosti prošle godine nakon što je rekao kako želi da ga prijatelji i porodica oslovljavaju sa zamjenicom ‘oni’, a ne ‘on’.

– Nekada se više osjećam kao muškarac, a nekada kao žena – poručio je Sam.

Izvor:  24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti