Željko Joksimović našao rješenje za suprugu Jovanu i njenog TV kolegu

Piše: Preuzeti tekst

Televizijski duo Jovana Joksimović i Srđan Predojević uskoro će krenuti da vode jutarnji program na televiziji K1, čiji je vlasnik Željko Joksimović, suprug voditeljice Jovane Joksimović, objavila je Nova.rs.

 

Prošlo je više od mjesec otkako voditeljski par Srđan Predojević i Jovana Joksimović ne vode više jutarnji program na Prvoj televiziji, a sada im je posao na svojoj televiziji K1, ponudio upravo voditeljičin suprug, Željko Joksimović. Iako se šuškalo o tome da Joksimović u svom timu želi samo Jovanu, a da Srđan vjerovatno ostaje bez poslovnih ponuda, kako Nova.rs saznaje, stvari sada stoje drugačije, te postoji velika šansa da voditeljski par ipak nastavi zajedničku karijeru.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti