Slave 10 godina braka: U videu otkrivamo šta je Memo Haljevac učinio za suprugu Lejlu

Piše: E. I.

Sulejman Memo Haljevac, akademski slikar, političar, voditelj, šoumen, dvostruki rijaliti pobjednik, i njegova izabranica srca, Lejla Haljevac, danas slave deset godina braka.  Memo ne bi bio Memo kada ovakav jubilej ne bi obilježio na svoj način. Uz originalnu čestitku na društvenim mrežama, Haljevac je i u kratkom videu ovjekovječio desetu godišnjicu, otkrivši šta je na ovaj dan učinio za svoju voljenu.  Šta je to, pogledajte na snimku s “Azrinog” YouTube kanala.

-10 godina braka, hvala ti puno Lejla Hodžić Haljevac na svakoj sekundi, hvala ti na dvoje malih razbojnika, što uvijek si tu uz mene kada dobijem fiks ideje i zajedno ih uvijek izguramo, imamo more pobjeda 3 gostujuća boda iz susjedstva i sigurna uvijek 3 boda u Centru… Sve ono što si do sada preživjela sa ovim mahalcom ti daje za pravo da se kandiduješ za Ginisovu knjigu rekorda… Nemam više lance, dva sata, utrpanu trenerku, neke nepotrebne uzrečice, ali imam najdivniju ženu, hvala ti puno živote i idemo po još jednu sigurnu pobjedu zajedno…. A sretan je onaj insan koji na pogled razumije svoju ženu – napisao je Memo u Facebook čestitci za 10. godšinjicu braka supruzi Lejli, uz tri srca koja imaju i simboliku njegove ovogodišnje kandidature na lokalnim izborima u BiH.

Naime, popularni urednik i voditelj emisije “Đir s Memom”, treći je na kandidatskoj listi SBB-a za vijećnika u sarajevskoj općini Centar.

Lejla i Memo Haljevac s djecom

A, kakve sve zanimljive i do sada javnosti potpuno nepoznate detalje o Memi i njihovom zajedničkom životu po prvi put za neki medij otkriva Lejla Haljevac, čitajte u njenom ekskluzivnom intervjuu u narednom broju printanog izdanja magazina “Azra”, koji će se na kioscima naći 4. novembra.

Pročitajte još