Johnny Deep zvanično izgubio suđenje i proglašen zlostavljačem

Piše: Redakcija

Johnny Depp izgubio je spor protiv britanskog tabloida “The Sun” i bivše supruge. Podsjetimo, holivudski glumac tabloid je tužio zbog klevete, odnosno njihovih tvrdnji kako je bio nasilan prema bivšoj supruzi Amber Heard protiv koje je također dignuo tužbu.

Depp je tužio tabloid i izvršnog urednika Dana Woottona zbog članka koji je tvrdio da je zvijezda filma “Pirati s Kariba” zlostavljao Amber tijekom kratkog braka od svega 15 mjeseci. Glumica je na sudu istaknula kako ju je za to vrijeme udario barem 14 puta.

 

View this post on Instagram

 

Lot to do around the yard..obviously (Thanks Brandon)

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Britanski sud je u ponedjeljak presudio u korist izdavača i Amber, iako je i Depp priložio dokaze kako je glumica bila tokom svađa fizički nasilna prema njemu. Tako je sudu dao nekoliko audio snimki na kojima mu ona govori kako “mrzi kad postane ljuta i nasilna” te njega krivi za takvo ponašanje.

Depp je tijekom suđenja priznao dugotrajne probleme s drogom i alkoholom, no istaknuo je da su tvrdnje tabloida “potpuno neistinite”.

Advokatski tim omažene glumice kratko je poručio kako nije nimalo iznenađen takvom presudom. Zašto omražene? Zato što plavokosoj “žderačici muškaraca” mnogi nisu vjerovali u ono što je tvrdila, ističući kako je od početka koristila glumca i njegove osobne borbe kako bi od sebe napravila zvijezdu, a kasnije i žrtvu te glumcu uzela novac.

S druge strane, ona je sve oštro opovrgavala te tvrdila kako je sav novac donirala u humanitarne svrhe.

Izvor: tabloid.rtl

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti