Nepoznati dijelovi iz života: Emina Jahović otkrila da je izgubila bebu

Piše: Preuzeti tekst

Popularna pjevačica Emina Jahović, jedna je od onih koja često u medijima ne govori o svom privatnom životu, pa je tako naprimjer gotovo godinu šutila o svom razvodu s Mustafom. No, u posljednje vrijeme, gostujući u brojnim emisijama, počela je otkrivati nepoznate dijelove iz privatnog života. Ona je, naime, progovorila o spontanom pobačaju koji se ranije dogodio.

Pop zvijezda jednom prilikom boravila je poslom u Beogradu, a tragedija o kojoj je govorila dogodila se po povratku u Istanbul. Iznenada je saznala je da je bila u drugom stanju, a nalazi pokazali su da s plodom nešto nije bilo u redu.

– Završavala sam neke obaveze u Beogradu i nisam ni znala da sam u drugom stanju. Saznala sam da sam trudna tek kad sam se vratila u Istanbul. Nešto nije bilo u redu sa plodom i izgubila sam bebu – rekla je Emina.

Kako je majka dvojice dječaka, Emina ne krije da bi se u budućnosti voljela ostvariti kao majka i treći put. Ona je istakla da bi voljela da dobije djevojčicu.

 

View this post on Instagram

 

Night on Fire in Testimony 🕷

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

– Ako se desi, voljela bih da rodim još jedno dijete i željela bih da to bude djevojčica – rekla je Emina koja se potom osvrnula na sinove koji svakom danom sve više sazrijevaju. Rekla je da joj u Turskoj nedostaje razgovor sa nasljednicima na srpskom jeziku. Jaman i Javuz odbijaju da govore njen maternji jezik.

– Stariji sin Jaman razumije i govori srpski, ali baš slabo. Smiješan je kada krene da priča na našem jeziku jer mnoge riječi izgovori nepravilno. S druge strane, mlađi sin Javuz odbija da nauči srpski i s njim komuniciram isključivo na turskom – ispričala je pjevačica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti