Pjevačica albanskih korijena: Udebljala sam se, volim jesti i obožavam svoju veliku stražnjicu

Piše: Redakcija

Bleta Rexha, poznatija kao Bebe Rexha, na muzičkoj se sceni pojavila prije tačno deset godina. Ona je nakon Rite Ore i Due Lipe na svjetsku scenu stigla kao mlada nada albanskih korijena, a danas je jedna od najpopularnijih pjevačica s milionima dolara na računu. Bebe je nedavno otkrila i kako je ponovo ludo i sretno zaljubljena, no često je otvoreno govorila o manje lijepoj strani svjeta bogatih i slavnih.

Tako je u intervjuima i pjesmama često govorila o svojoj borbi s anksioznošću i depresijom, ali i kilogramima. Naime, od svojih početaka Bebe je itekako promijenila fizički izgled, no ističe kako se nikada nije osjećala bolje u vlastitoj koži, što je odlično čuti. Nažalost, internetski trolovi dugo joj nisu dali mira, a zbog toga, pjevačica nije mogla pronaći niti dizajnera koji bi je obukao za dodjelu Grammyja 2019. godine.

“Žao mi je, no moram se ispovijediti o ovome. Ako ne volite moj stil ili muziku, to je jedna stvar. Ali reći da ne možete odijevati nekoga ko nema manekensku građu je nešto sasvim drugo. Potičite žene da vole svoja tijela, a ne da se osjećaju loše zbog svoje veličine. Lijepe smo u bilo kojoj veličini. Male ili velike! I moj konfekcijski broj 40 svejedno ide na dodjelu Grammyja”, odlučno je poručila pjevačica tada na Instagramu te izazvala oduševljenje brojnih obožavatelja. Pjevačica je zatim na dodjeli zasjala u prekrasnoj crvenoj haljini od tila. Pjevačica se često znala obračunati i s trolovima na društvenim mrežama koji su joj poručivali da treba skinuti nakupljene kilograme, a redovito im je poručivala kako bi oni trebali poraditi na sebi, mržnji koju imaju za druge te činjenici da nauče prihvatiti različitosti.

Također, kad god bi se ta tema pojavila negdje, pjevačica bi bila brutalno iskrena i jasna. “Da, ljudsko sam biće, volim jesti i kad jedem ugljikohidrate, moja stražnjica postaje veća. Da, udebljala sam se i znate šta, obožavam svoju veliku stražnjicu. Ne mora svaka pjevačica biti mršava, a ako to od mene očekujete, žao mi je, to nećete dobiti”, jednom je prilikom poručila. Također, otkrila je i kako je kilograme počela dobivati kada je počela piti lijekove protiv anksioznosti.

Bebe je prošlog ponedjeljka viđena kako s novim dečkom, filmašem Keyanom Safyarijem, uživa na romantičnom odmoru u meksičkom Cabu, a društvo im je radio i neodoljivi crni psić.

Izvor: tabloid.rtl

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti