Legendarni Mustafa Nadarević je bolje, dobio je i koji kilogram

Piše: Preuzeti tekst

Legendarni glumac Mustafa Nadarević (77) početkom je godine javnosti otkrio da boluje od karcinoma pluća kada se uključio u kampanju “Udahni za život”.

– Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest – opisao je glumački velikan prije dva mjeseca kako se nosi sa zloćudnom bolesti.

Iz krugova bliskih slavnom glumcu ovih dana “24 sata” saznaju da se glumac osjeća dobro, da se oporavio i da je dobio koji kilogram.

– Hvala vam što se brinete, bolje sam – odgovorio je kratko na poziv.

Scenarist popularne serije “Lud, zbunjen, normalan”, Feđa Isović, izjavio je za Avaz da će se nastaviti snimanje, ali ne bez Mustafe.

– Serija će ići dalje dokle god Mustafa bude mogao nositi teret teškog posla. Upravo snimamo nove epizode. On je sad dobrog zdravlja, dobre energije, mislim da ćemo nastaviti raditi. Njegovi zdravstveni problemi sad su se, nasreću, povukli i radimo punom parom – izjavio je scenarist i dodao kako im ne pada na pamet raditi “Lud, zbunjen, normalan” bez Mustafe Nadarevića.

Izvor: Večernji.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti