Hajde da ludujemo ove noći: Sjetila se mladosti, ali ovo je Tajči (49) danas

Piše: Preuzeti tekst

Nekada jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, 49-godišnja Tatjana Cameron Tajči odavno već živi u Americi, gdje se posvetila duhovnoj muzici i karijeri životne savjetnice. Iako danas vodi potpuno drugačiji život od onoga kakav je imala u Hrvatskoj na vrhuncu muzičke karijere, pjevačica se nerijetko prisjeti i tih trenutaka iz mladosti baš kao što je to učinila i s posljednjom objavom na svom Instagram profilu.

-Vratimo se u vrijeme kad mi je bilo 17 godina… Ovo je bilo moje prvo fotografiranje za naslovnicu časopisa nakon što sam osvojila dvije velike nagrade na glazbenom događaju za ‘odrasle’. Često zaboravimo koliko su zapravo sposobni i nevjerojatni 17-godišnjaci. Ovo je za mlade ljude i sve one koji ih podržavaju i vjeruju u njih. Nemojte im samo govoriti: ‘ah, što ti znaš, ti si još uvijek samo beba”, poručila je glazbenica ispod fotografije iz mladosti na kojoj s prepoznatljivim plavim uvojcima pozira u društvu pudlice.

‘Sjećam se ovoga, preslatko’, ‘Tajči pa to je naše vrijeme’, ‘možda je trenutak za remake ‘Noć od kristala”, samo su neki od komentara ispod Tatjanine fotografije, a neki su pratitelji na istoj prepoznali i njezinog četveronožnog ljubimca. ‘Mala slatka Tajči i njezina pudlica Rina, mislim da se tako zvala’, napisala je pratiteljica.

Podsjećamo, Tajči je slavu na području bivše Jugoslavije stekla simpatičnim karakterom, vrckavom pojavom i nevjerojatnim glasom, a nakon što je 90ih doživjela vrhunac karijere pobijedivši na tadašnjoj Jugoviziji s pjesmom “Hajde da ludujemo”, s kojom je naknadno predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji 1990. godine i osvojila sedmo mjesto, odselila je u Sjedinjene Američke Države gdje se udala i osnovala porodicu. Iako je bez supruga Matthewa, s kojim je dobila trojicu sinova, Evana Amadeusa, Dantea Xaviera te Blaisea Ludviga, ostala prije dvije godine, pjevačica često napominje koliko mu je zahvalna na svemu što joj je pružio.

Danas samozatajna Tajči uživa uz novu ljubav, glazbenika Davida Langleyja za kojeg je otkrila kako ju je osvojio svojom autentičnošću i iskrenošću. Tajči se pohvalila prije nekoliko dana fotografijom kojom je potvrdila da je glasala na američkim predsjedničkim izborima.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti